«Εξάρες» η Σίτι με τη Λειψία, άντεξε η Μπριζ με Παρί (vids)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 6-3 της Λειψίας, ενώ η Παρί «κόλλησε στο 1-1 στο Μπριζ, απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου.

Πριν από δύο χρόνια η πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε συντρίψει στο «Γιαν Μπρέιντελστάντιον» τη Μπριζ με σκορ 5-0, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα του Κλεμάν παρουσιάστηκε διαβασμένη και πήρε τον πολύτιμο βαθμό.

Μάντσεστερ Σίτι- Λειψία 6-3
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά είχε ήδη προηγηθεί 2-0 με τον Νέιθαν Ακέ στο 16΄και το αυτογκόλ του Μουκιέλ στο 28΄. Αυτή η διαφορά δύο τερμάτων συνέβη τέσσερις φορές στο παιχνίδι και σε τρεις περιπτώσεις μείωσε στο γκολ η Μπριζ!

Η Λειψία μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Ενκουνκού στο 42΄, αλλά με πέναλτι στο 45΄ο Μαχρέζ έγραψε το 3-1. Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν στην επανάληψη, καθώς στο 51΄πάλι ο, μετά την ασίστ του Ντάνι Ολμο, μείωσε εκ νέου στο ένα γκολ τη διαφορά, πάλι όμως δεν κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ, δεχόμενοι νέο τέρμα, για το 4-2 με τον Τζακ Γκρίλις (1ο του τέρμα στη διοργάνωση) στο 56ο λεπτό. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 73΄με τον Ενκουνκού να πετυχαίνει χατ τρικ, για να γράψει το 5-3 ο Κανσέλο στο 75ο λεπτό.

Στη 200η εμφάνιση του με τους «πολίτες» o Ζεσούς λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έγραψε το τελικό 6-3. Η Λειψία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανχελίνο με 2η κίτρινη κάρτα στο 79ο λεπτό. Από τότε που ο Γκουαρντιόλα ανέλαβε τη Σίτι, έχει χάσει μόνο τρία από τα 31 παιχνίδια στη φάση των ομίλων (21 νίκες, 7 ισοπαλίες).

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Ακέ, Ζιντσένκο, Ρόδρι (59΄ Φόντεν), Σίλβα (60΄ Γκιντογάν), Ντε Μπρόινε (72΄Φόντεν), Γκρίλις (81΄ Γκαμπριέλ Ζεζούς),Τόρες (72΄ Στέρλινγκ), Μαχρέζ

Λειψία: Γκούλασι, Κλόστερμαν, Ορμπαν, Μουκιέλε, Ανχελίνο, Ανταμς, Λάιμερ (60΄ Αϊνταρά), Ενκουνκού, Ντάνι Ολμο (73΄Μπρόμπι), Φόρσμπεργκ (61΄ Σζομποσλάι), Αντρέ Σίλβα (60΄ Πόουλσεν)

Κλαμπ Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1
Στο «Γιαν Μπρέιντελστάντιον», η Παρί ξεκίνησε για πρώτη φορά με βασικούς, Εμπαπέ, Νεϊμάρ κι Μέσι, αλλά αυτή η τριπλέτα έμεινε μόνο για 49΄καθώς στο λεπτό αυτό τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Εμπαπέ. Η ομάδα του Τούχελ προηγήθηκε πολύ γρήγορα, στο 15ο λεπτό με τον Ερέρα, αλλά η πρωταθλήτρια Βελγίου ισοφάρισε στο 27΄με τον αρχηγό της, τον Χανς Βανάκεν και έτσι ι Παρί δεν κατάφερε να πετύχει την 70η νίκη της στο Champions League..


Μπριζ:Μινιολέ, Χέντρι, , Ενσοκί, Μάτα, Μπαλάντα, Βανάκεν, Σομπόλ, Ρίτς, Σοβά, Λανγκ, Ντε Κετελάρε
Παρί: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (75΄Μέντες), Ερέρα, Παρέδες (46΄ Ντανίλο Περέιρα), Βαϊνάλντουμ (46΄ Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ (51΄ Ικάρντι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.