CH/L Group F : Ο Γκό-λ-ζενς έδωσε βαθμό στην Αταλάντα (hls)

Ο Ρόμπιν Γκόζενς δηλώνει αριστερός μπακ. Πέρσι πέτυχε δώδεκα γκολ. Φέτος άνοιξε λογαριασμό στο Μαδριγκάλ και ήταν αυτός που σημείωσε το τελικό 2-2 στον εκτός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ για να σώσει τον βαθμό για την Αταλάντα.

Θαμπωμένη και ψαρωμένη από τα φώτα του Champions League η Βιγιαρεάλ βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ. Η Αταλάντα πήρε το προβάδισμα στο έκτο λεπτό με σκόρερ τον Φρόιλερ, από το σημείο του πέναλτι, μετά από ασίστ του Σαπάτα.

Η Βιγιαρεάλ ξύπνησε. Ο ρυθμός ανέβηκε και ο Μορένο άγγιξε την ισοφάριση στο 34ο λεπτό. Από δύσκολη γωνία με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μούσο που έδιωξε σε κόρνερ όμως πέντε λεπτά αργότερα, από καλύτερη θέση ο Τριγκέρος δεν αστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μούσο άντεξε ως το ημίχρονο. Σταμάτησε μακρινό σουτ του Τριγκέρος (40′) και με εντυπωσιακή επέμβαση την κεφαλιά του Μορένο (42′).

Η Αταλάντα μπήκε εξαιρετικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Χαμένη ευκαιρία του Γκόζενς (50′) και δοκάρι σε κεφαλιά του Σαπάτα (54′).

Με τις αλλαγές στο 60ο λεπτό, η Βιγιαρεάλ άλλαξε και σχήμα σε 4-4-2 με τον Ντανζούμα να παίζει δίπλα τον Τζεράρ Μορένο στην επίθεση. Οι δυό τους συνεργάστηκαν για να σκοράρει ο Ολλανδός στο 72ο λεπτό και να σημειώσει το 2-1.

Κι όμως… τα μάτια μας είχαν πολλά να δουν ακόμα. Ο Γκόζενς, ο οποίος πέρσι πέτυχε δώδεκα γκολ αν και αριστερός μπακ, ισοφάρισε σε 2-2 στο 79ο λεπτό και στο 84ο λεπτό ο Κοκλέν άφησε την Βιγιαρεάλ με δέκα παίκτες, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις 24 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για την νίκη και την καλύτερη στιγμή την βρήκε ο Τζεράρ Μορένο στις καθυστερήσεις αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Αταλάντα Μούσο τον σταμάτησε. Τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Βιγιαρεάλ (4/3/3) : Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα (87′ Γκασπάρ) – Καπού (60′ Κοκλέν), Εκουάλ, Τριγκέρος (60′ Μόι Γκόμεθ) – Τζεράρ Μορένο, Πίνο (72′ Μορένο), Ντιά (61′ Ντανζούμα)

Αταλάντα (3/4/3) : Μούσο – Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι (61′ Ντεμιράλ) – Τζαπακόστα, Ντε Ρόουν (70′ Κόουπμαϊνερς), Φρόιλερ, Γκόζενς – Μαλινόβσκι (70′ Πάσαλιτς), Πεσίνα (79′ Μιραντσούκ), Σαπάτα (70′ Ίλιτσιτς)

Νωρίτερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στην Ελβετία από την Γιάνγκ Μπόις με 2-1. Θυμηθείτε τι συνέβη στο παιχνίδι εδώ.

GROUP FΒΑΘΜΟΙΓΚΟΛ
1Γιάνγκ Μπόις32 – 1
2Αταλάντα12 – 2
3Βιγιαρεάλ12 – 2
4Μάντσεστερ Γ.01 – 2

Επόμενη αγωνιστική (29/9/2021)
Αταλάντα – Γιάνγκ Μπόις
Μάντσεστερ Γ. – Βιγιαρεάλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.