Μπάγερν: Χωρίς Γκνάμπρι με Μπαρτσελόνα, προλαβαίνει ο Λεβαντόφσκι

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο Σερζ Γκνάμπρι θα "χάσει" πιθανότατα την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (14/9)

Ένα πρόβλημα στην μέση ανάγκασε τον Γερμανό επιθετικό να αποχωρήσει στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπάγερν κόντρα στη Λειψία (11/9, 4-1). Ο 26χρονος ξεκίνησε στα δύο από τα τρία παιχνίδια για τα προκριματικά της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σαλιχάμιτζιτς ήταν απογοητευμένος που ο Γκνάμπρι τραυματίστηκε, καθώς έπαιξε σε όλους τους αγώνες.

“Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά. Όταν τραυματίζεσαι, εγκαταλείπεις, αλλά ο Γκνάμπρι έμεινε με την αποστολή. Πιθανότατα θα είναι εκτός ομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έχει υποβληθεί σε θεραπεία και είναι ήδη καλύτερα. Ήμουν σήμερα στην προπόνηση και τον είδα.”

Ωστόσο, η Μπάγερν θα μπορούσε να ενισχυθεί με την επιστροφή του Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος αποσύρθηκε από την αποστολή της Γαλλίας λόγω τραυματισμού και γύρισε στη Βαυαρία την Κυριακή (12/9). Τέλος, ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, είναι επίσης βέβαιος ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά την πρόωρη αποχώρηση του επιθετικού στο ματς με την Λειψία για «προληπτικούς λόγους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.