Ολυμπιακός: Αγώνας δρόμου για Ονιεκούρου

Οι ερυθρόλευκοι τρέχουν να προλάβουν να ετοιμάσουν τα απαραίτητα, έτσι ώστε μόλις έρθει (Κυριακή) στην Ελλάδα ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός να μπει στην Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Αγώνας δρόμου από τον Ολυμπιακό για να προλάβει να έρθει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδας ο Χέντρι Ονιεκούρου.

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει ανακοινώσει και ο Ολυμπιακός να έχει καταθέσει την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνιδια με την Λουντογκόρετς, μπορεί, όμως, μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα να κάνει μέχρι δύο αλλαγές.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως η μία σίγουρη αλλαγή που θέλει να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτή του Νιγηριανού ακραίου επιθετικού.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι τον Ονιεκούρου παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και για αυτό θέλει να του δώσει θέση στη λίστα άμεσα, με σκοπό να τον έχει έτοιμο για τον επαναληπτικό στο Ράζγκραντ.

Η λογική, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή την Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα το πρωί, λέει πως ο Ονιεκούρου να πάρει τη θέση του Κρίστινσον, καθώς στην λίστα του ο Ολυμπιακός έχει τρεις τερματοφύλακες, τον Τζολάκη, τον Βάλτσικ και τον Ισλανδό.

Υπενθυμίζουμε ότι η λίστα που δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στην UEFA περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: (Λίστα Α) Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι. Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.