Ολυμπιακός: Να νικήσει τα… προβλήματά του και τη Νέφτσι

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο Μπακού, όπου σε λίγες ώρες καλούνται να υπερασπιστούν το 1-0 του Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στη Νέφτσι.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο Μπακού, όπου σε λίγες ώρες καλούνται να υπερασπιστούν το 1-0 του Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στη Νέφτσι (20:00 MC Novasports.gr).

Ίσως για πρώτη φορά από τότε που στον πάγκο βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός καλείται πρώτα να… νικήσει τα προβλήματα του και μετά την αντίπαλο του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να διαχειριστεί ένα… βουνό απουσίες που έχουν ανεβάσει στα ύψη τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μαζί του τους Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Ντρέγκερ, Μαντί Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά κάτι που αυτομάτως δημιουργεί μία απίστευτη… καραμπόλα αλλαγών και αλχημειών για την αρχική 11αδα.
Στα πολύ θετικά το γεγονός που επιστρέφει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Βέβαια ο Μαροκινός επιθετικός δεν αναμένεται να ξεκινήσει το ματς αλλά το γεγονός πως θα είναι στον πάγκο δίνει ένα έξτρα “όπλο” στα χέρια του Μαρτίνς ανάλογα πως θα πάει το παιχνίδι.

Επιστροφή στο 3-4-3…

Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού έχει επιστρέψει το 3-4-3 το οποίο αναμένεται να “χτιστεί” από τους, Τζολάκη στο τέρμα και Σισέ, Μάρκοβιτς και Σεμέδο στα στόπερ (υπάρχει ενδεχόμενο παρουσίας του Μπα αντί του νεαρούς Σέρβου). Στη μια πλευρά θα είναι ο Λαλά και στην άλλη ο Ραντζέλοβιτς ή ο Βρουσάι που για πολλούς είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Κούντε και Σουρλής θα είναι στον άξονα και στην επίθεση θα δούμε τους Μασούρα, Βαλμπουενά και Χασάν.

Το έργο των πρωταθλητών δεν θα είναι εύκολο και τι ξέρουν πολύ καλά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι ξέρουν να αντιδρούν και να λειτουργούν εξαιρετικά υπό τέτοια πίεση.

Από την πλευρά της η Νέφτσι βλέπει το 1-0 ως σκορ που μπορεί να ανατρέψει και θα προσπαθήσει να το κάνει με κάθε τρόπο .
O Σαμίρ Αμπάσοφ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο μπακ Τσελίκ, ενώ ο Αλασγκάροφ είναι στη λίστα των τραυματιών.

Οι… επόμενοι αντίπαλοι

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να υπερασπιστεί με επιτυχία το 1-0 του πρώτου αγώνα, τότε θα περιμένει τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Λουντογκόρετς ή Μούρα, αν πάλι, δεν τα καταφέρει η αντίπαλος του για το Europa League θα είναι η Φιλανδική Ελσίνκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.