Σαμίρ Μπουγκρίνε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

Ο Σαμίρ Μπουγκρίνε εκπροσώπησε τους παίκτες της Νέφτσι στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρονται πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για να "παλέψουν" απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Σαμίρ Μπουγκρίνε εκπροσώπησε τους παίκτες της Νέφτσι στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρονται πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για να “παλέψουν” απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Σαμίρ Μπουγκρίνε:

“Θα ήθελα να σας πω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ήττα στο πρώτο ματς δεν μας άφησε ικανοποιημένους. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διορθώσουμε τα πράγματα”.

Σκέφτεσαι ότι η Νέφτσι θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση;

“Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είχε αδυναμίες. Απλώς εμείς παίξαμε καλά. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας, αλλά κάναμε και λάθη. Αλλά θεωρώ ότι γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Ελλάδα”.

Στο πρώτο ματς υπήρχαν κάποια προβλήματα και τραυματίστηκες. Πώς νιώθεις τώρα;

“Στο πρώτο ματς πονούσα, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την πρόκριση απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που θα έχει απουσίες;

“Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παιχνίδι μας. Στο πρώτο ματς επίσης ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς”.

Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός για εσένα με δεδομένες τις άλλες επιλογές που υπάρχουν από τον προπονητή σου για τη θέση σου, όπως ο Μέζα Κόλι.

“Δεν είμαι στη φόρμα μου όπως πέρσι. Αλλά με τον Μέζα είμαστε πολύ καλοί στα ματς και κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης