Ομόνοια- Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-1: Το «πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά είχε να αντιμετωπίσει έναν πιο έμπειρο αντίπαλο.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα αποδείχτηκε αδύνατον να ανατραπεί από την Ομόνοια στη ρεβάνς στο «ΓΣΠ» και ηττήθηκε 1-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με γκολ του Μέναλο στο 78ο λεπτό.
Δύο καλές στιγμές είχε η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 29ο λεπτό, ο Λέτσιακς μπήκε εξαιρετικά στην περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Λιβάκοβιτς και στο 41΄απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή ο Λοίζου, αλλά απομάκρυναν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Στο 64ο λεπτό η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν ο Όρσιτς κινήθηκε πίσω από την πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας, αλλά ο Φαμπιάνο τον νίκησε στο στο τετ- α-τετ, απομακρύνοντας σε κόρνερ. Και ενώ οι Κύπριοι πίεζαν για ένα γκολ οι Κροάτες «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση με τον Μέναλο ο οποίος είχε περάσει στο ματς, 13 λεπτά νωρίτερα.

Μετά τον αποκλεισμό της από το Champions league, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, τη Φλόρα Ταλίν. Στα άλλα δύο παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθησαν την ίδια ώρα είχαμε:

Ελσίνκι-Μάλμε 2-2
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο παιχνίδι, καθώς μέσα σε δέκα λεπτά είχαν επιτευχθεί δύο γκολ. Μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Μίρο Τένχο για τους γηπεδούχους. Η ισοφάριση ήρθε στο 10ο λεπτό με τον Άντερς Κρίστιανσεν. Οι Σουηδοί έκαναν ολική ανατροπή με το γκολ του Βέλικο στο 76ο λεπτό, η Ελσίνκι ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα στα εναπομείναντα λεπτά και να οδηγήσει το ματς στην παράταση (Μάλμε – Ελσίνκι 2-1 στο πρώτο ματς). Στον επόμενο γύρο η Μάλμε θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ.

Φλόρα Ταλίν- Λέγκια Βαρσοβίας 0-1
Στο «Le Coq Arena» η Λέγκια νίκησε για 2η φορά τη Φλόρα Ταλίν. Μετά τη νίκη της 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία, επικράτησε 1-0 και στη ρεβάνς, με γκολ με γκολ του Ράφαελ Λόπες στο 67ο λεπτό, ο Πορτογάλος που αναδείχτηκε σε κεντρικό πρόσωπο των δύο αναμετρήσεων, καθώς είχε πετύχει και το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις στο πρώτο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.