Ολυμπιακός: Οι έντεκα απουσίες και η στρατηγική του Μαρτίνς

Έντεκα απουσίες μετρά ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της ρεβάνς με τη Νέφτσι και έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πως θα διαχειριστεί την ενδεκάδα και τη στρατηγική του αγώνα ο "professor" των πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Μπακού με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα πάει στο Αζερμπαϊτζάν με σκοπό τη νίκη, ενώ το ίδιο τόνισε και ο πολύπειρος Ματιέ Βαλμπουενά.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει λύσεις, από τις οποίες ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει τις απαντήσεις για τις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στις δύο πτέρυγες αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στα θετικά είναι ότι έχει τέσσερις πανέτοιμους στόπερ, ενώ κι ο Ελ Αραμπί δείχνει πως είναι σε θέση να βοηθήσει.

Μια ενδεκάδα παικτών δε θα έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι είναι οι απόντες αυτό το διάστημα για τους ερυθρόλευκους.

Οι έντεκα ερυθρόλευκοι απόντες

Στο τέρμα ο Κρίστινσον, στους στόπερ ο Παπασταθόπουλος, στα άκρα ο Ντρέγκερ, ο Ανδρούτσος (θα μπορούσε να δώσει λύση και στα χαφ) και ο Ρέαμπτσιουκ και πάμε τώρα στη μεσαία γραμμή.

Είναι ίσως η πρώτη φορά επί θητείας Πέδρο Μαρτίνς που δε θα έχει διαθέσιμους για την τριάδα των χαφ κανέναν εκ των Μπουχαλάκη, Καμαρά και Εμβιλά, ενώ εκτός είναι και ο Αγκιμπού ο οποίος στο πρώτο ματς με τη Νέφτσι έδειξε έτοιμος.

Τέλος δε θα πρέπει να λησμονούμε και τον μεγάλο άτυχο της σεζόν, τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και τον Τικίνιο που τραυματίστηκε στο πρωτο φιλικό προετοιμασίας.

Με στρατηγική αιφνιδιασμού για το γκολ

Έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα παρατάξει την ομάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και η στρατηγική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι, που πάντως δύσκολα θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς.

Το πιο πιθανό είναι να μπει στο ματς με επιθετικότητα ώστε να αιφνιδιάσει τη Νέφτσι, να χτυπήσει στην κακή ανασταλτική της λειτουργία με σκοπό να σκοράρει, κάτι που θα σημαίνει πως οι πιθανότητες πρόκρισης θα αυξηθούν κατακόρυφα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.