Ολυμπιακός: Μπορεί να προκριθεί με ενδεκάδα “φιλικού”;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από νωρίς στη σεζόν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Νέφτσι στο Φάληρο στο πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν μια σειρά από δυσκολίες, ωστόσο κατάφεραν με το εκπληκτικό γκολ του Μαντί Καμαρά να πάρουν τη νίκη, που μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη στην οικονομία των δύο ματς. 

Για τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει σε μια σειρά παικτών εξαιτίας τιμωριών, τραυματισμών και φυσικά του Covid-19, που αποτελεί και τον πλεόν αστάθμητο παραγοντα στο ποδόσφαιρο πλέον. Μέχρι στιγμής το απουσιολόγιο του Μαρτίνς είναι γεμάτο από τα ονόματα των Καμαρά, Μπουχαλάκη, Παπαδόπουλου, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλου και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια.

Προφανώς οι “πιο δύσκολες 72 ώρες” της προπονητικής καριέρας του Μαρτίνς, έχουν πάρει παράταση μέχρι και τον επαναληπτικό στο Μπακού. Το καλό για τον Πορτογάλο είναι πως στη διάρκεια της προετοιμασίας έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, που ίσως κληθούν να δώσουν βοήθειες τώρα, όπως και στο πρώτο ματς (Σουρλής, Μάρκοβιτς). Επίσης οι δύο Αφρικανοί Αλγκασίμ Μπα και Αγκιμπού Καμαρά έδειξαν έτοιμοι να συνδράμουν, χωρίς να έχουν πρόβλημα να κολυμπήσουν στα βαθιά. Παράλληλα η φιλοσοφία αξιοποίησης των νέων παιδιών από πλευράς Μαρτίνς, διατηρεί ενεργό τον προθάλαμο της λίστας Α του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.