Μαρτίνς: “Θα περάσουμε” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφού μίλησε για τις 72 πιο δύσκολες ώρες ως προπονητής στον Βασίλη Κοωνσταντόπουλο και την κάμερα της NOVA, τόνισε πως έχει ήδη τις ιδέες για να λύσει τα προβλήματα στον επαναληπτικό ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση επί της Νεφτσί Μπακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη νίκη επί της Νεφτσί, για τα προβλήματα στα χαφ αλλά και για τον Τζολάκη.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Τη νίκη επί της Νεφτσί:

“Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Η Νέφτσι έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση της. Ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες στην καριέρα μου ως προπονητής. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά και πριν αλλά και κατά τη διάρκεια όπως η αποβολή του Καμαρά. Έχω μόνο καλά λογια να πω για τους παίκτες μου, για την μάζη τους στο γήπεδο, τις θυσίες τους και τη διαχείριση του αγώνα. Δε θα κάναμε τέλειο ματς αλλά κάναμε ένα πρώτο βήμα για τον επαναληπτικό.”

“Όπως ξέρουμε αντιμετωπίζουμε μια δυνατή αντίπαλο που παίζει τρίτο επίσημο ματς. Είναι έτοιμη, δυνατή και μας ανάγκασε να προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε τη νίκη. Νομίζω πως στο Μπακού θα καταφέρουμε να σκοράρουμε και θα καταφέρουμε να περάσουμε.”

Τα προβλήματα στα χαφ:

“Στο μυαλό μου έχω πολλά, έχω κάποιες ιδέες, ήδη σκέφτομαι το άλλο ματς, θα δουλέψουμε πολύ να αναλύσουμε το ματς και ο αντίπαλος έχει προβληματα. Θα τα λύσουμε και ήδη έχω κάποιες ιδέες για το πως θα τα λύσουμε.”

Το ρεκόρ του Τζολάκη:

“Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα στα 16 του, ξεχώρισα το ταλέντο του και ήξερα πως θα προχωρούσε και δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα γινόταν ο νεότερος. Δε μας εκπλήσσει, καθημερινά τον βλέπουμε πως προπονείται, περιμένουμε να δούμε πολλά αλλά και το ότι στέκεται ήδη αξιόπιστα δε μας εκπλήσσει.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.