Γκουλουζάντε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι Ντιναμό Τιφλίδας»

Ο πρώην παίκτης της Νέφτσι που έχει περάσει από την Ελλάδα Αμίτ Γκουλουζάντε, μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν οι Αζέροι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η Νέφτσι είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ο πρώην διεθνής μέσος ξέρει τι την περιμένει στον Πειραιά, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη φανέλα της ΑΕΛ (2017).

Ο Γκουλουζάντε, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μπακού και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νέφτσι, τόνισε σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν ότι η παλιά του ομάδα θα έχει πολύ δύσκολο έργο:

«Δεν ξέρω αν θα επιτραπεί η παρουσία οπαδών στο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’, γιατί νωρίτερα στη χρονιά οι αγώνες όπως στις περισσότερες χώρες διεξάγονταν χωρίς θεατές. Ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει με κόσμο εδώ και ένα χρόνο. Αν επιτραπεί στους οπαδούς να παρακολουθήσουν το ματς η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ διαφορετική. Έπαιξα με τη Λάρισα σε αυτό το γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στους αντιπάλους. Όταν βρίσκονται στις κερκίδες οι φιλοξενούμενοι περνούν πολύ δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να βρει η Νέφτσι σε αυτόν τον γύρο. Θα ήταν καλύτερο να τον έβρισκε  στα πλέι – οφ και όχι τώρα. Αργά ή γρήγορα όμως η Νέφτσι θα έβρισκε μπροστά της έναν δυνατό αντίπαλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία. Είδαμε στα ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Παρ’ όλο που οι Γεωργιανοί όμως έχουν παίξει ήδη το μισό πρωτάθλημα, η Νέφτσι κατάφερε να τους αποκλείσει. Με λίγα λόγια οι ‘’ασπρόμαυροι’’ μπορούν να σε εκπλήξουν, αλλά θα είναι δύσκολο.

Οι Έλληνες θα προσπαθήσουν να τελειώσουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων στη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός δεν είναι Ντιναμό, η ικανότητα των παικτών του είναι διαφορετική. Όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο και ας ελπίσουμε ότι η Νέφτσι θα μας εκπλήξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.