Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον υποδέχτηκαν σαν Μεσσία (vid)

Στις 6 Ιουλίου 2009, πάνω από 80.000 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του Πορτογάλου σταρ, ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας που χρειάστηκε πάνω από δύο χρόνια και περίπου 93 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί. Οι φήμες για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ρονάλντο εμφανίστηκαν τον Μάρτιο του 2007, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει και μάλιστα υπέγραψε μαζί του πενταετή παράταση του συμβολαίου του αξίας 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, ενώ ο Ρονάλντο κέρδισε την Premier League με τη Γιουνάιτεντ το 2007, το 2008 και το 2009, καθώς και το Champions League το 2008 , ο Πορτογάλος επιθετικός έγινε ο Νο1 στόχος για τους Μαδριλένους. Στις 11 Ιουνίου του 2009, οι δύο σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε 93 εκατομμύρια ευρώ στον αγγλικό σύλλογο, ενώ ο Ρονάλντο υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Εκείνο το καλοκαίρι η Ρεάλ έκανε εκπληκτικές μεταγραφές, αφού εκτός του Ρονάλντο απέκτησε και τους Κακά, Καρίμ Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο. Για να καλωσορίσει τον Ρονάλντο στη Μαδρίτη, ο σύλλογος πραγματοποίησε την παρουσίαση του στο «Μπερναμπέου», παρουσία 80.000 θεατών οι οποίοι είδαν τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, να δίνει στον Ρονάλντο το Νο9, ένας ένδοξος αριθμός τον οποίο φορούσαν στη φανέλα τους μεταξύ άλλων οι Ούγκο Σάντσες και Αλφρέδο Ντι Στέφανο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.