«Μηδέν» και ανοικτοί λογαριασμοί (vid)

Τράμπζονσπορ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στη μεταξύ τους αναμέτρηση παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς.

 
Τράμπζονσπορ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στη μεταξύ τους αναμέτρηση παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς. Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το τελευταίο εικοσάλεπτο την εδαφική τους υπεροχή.
 
H ΤΣΣΚΑ ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο κεφάτη και έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ με πρωταγωνιστές τους Ντούμπια και Βάγκνερ Λοβ. Ο πρώτος κατάφερε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Τράμπζονσπορ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά έφτασε ελάχιστες φορές μπροστά από την εστία των Ρώσων.
 
Στο δεύτερο μέρος, η ΤΣΣΚΑ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, συνέχισε να δημιουργεί ανησυχίες προς την εστία των Τούρκων, ενώ οι τελευταίοι έψαχναν διαδρόμους για να φτάσουν σε θέση βολής, αλλά αυτό συνέβη μόλις δυο φορές σε όλο το παιχνίδι.
 
Στο 74ο οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Ντούμπια να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η κατάσταση δεν άλλαξε, πέραν μιας σημαντικής ευκαιρίας που έχασε η Τράμπζονσπορ με τον Γκλοβάσκι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.


ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ζενγκίν, Τσεχ, Γκλοβάσκι, Κάτσαρ, Σέλουτσκα, Μπαλτσί (61′ Αλαζίνιο), Ζοκορά, Κόλμαν, Άλτιντοπ (61′ Ενρίκε), Μιερζεβέφσκι (81′ Αγκούν), Γιλμάζ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ (46′ Ναμπάμπκιν), Ντζαγκόεφ, Τόσιτς (69′ Κάουνα), Αλντονίν, Ντουμπιά, Λοβ, Μαμάεφ (79′ Σεμπέρας).



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.