“Αυτοκτόνησε” η Μπενφίκα (vid)

Την μεγάλη ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου της με απόσταση ασφαλείας από την Μάντσεστερ έχασε η Μπενφίκα, που παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Βασιλεία στο "Ντα Λους".

 Την μεγάλη ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου της με απόσταση ασφαλείας από την Μάντσεστερ έχασε η Μπενφίκα, που παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Βασιλεία στο “Ντα Λους”.


Κι όμως το ξεκίνημα της βραδιάς δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πως θα ήταν κακή για τους Λουζιτανούς. Κι αυτό γιατί προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ροντρίγκο και έδειξαν πως ήταν διατεθειμένοι να “κλειδώσουν” από νωρίς την νίκη τους.


Ομως οι Ελβετοί αποδείχθηκαν “σκηρά καρύδια” και αφού πρώτα κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα, βγήκαν μπροστά και έψαξαν την ισοφάριση. Τελικά την πέτυχαν στο 64′ με τον Χιούγκελ και διατήρησαν έτσι τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουισάο, Περέιρα, Γκαράι, Μάρτινς (64′ Μιγκέλ Βίτορ), Σέζαρ, Αϊμάρ (73′ Οσκαρ Καρντόσο), Γκαϊτάν (82′ Νολίτο), Μάτιτς, Βίτσελ, Ροδρίγκο
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σόμερ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Άμπραχαμ, Στέινχοφερ, Χιούγκελ, Σίπερφιλντ (89′ Κουσούνγκα), Σακίρι, Φ. Φρέι, Σάκα (81′ Καμπράλ), Ζουά (89′ Παρκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.