Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος

Πως οι επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το Euro 2021 θα επηρεάσουν τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός διαγράφει εντυπωσιακές πορείες εκτός Ελλάδας τις τελευταίες σεζόν και είναι επόμενο αρκετά από τα μέλη του ρόστερ να καλούνται στις εθνικές ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως στις φετινές διακοπές για τις αναμετρήσεις των εθνικών, το αθλητικό κέντρο του Ρέντη άδειαζε και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωνε την προπόνηση με παίκτες των ακαδημιών. 

Πολλές φορές ο Μαρτίνς είδε “αδειο” το αθλητικό κέντρο του Ρέντη. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται με τον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (22/05, 21.00, MC Novasports.gr) και οι παίκτες ήδη προγραμματίζουν τις άδειες τους από την επόμενη ημέρα, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν μπροστά τους νέο γύρο αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 (το αναβληθέν Euro 2020 λόγω πανδημίας) θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί έναν μήνα αργότερα.  

Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι ο Φερνάντο Σάντος να καλέσει στην τελική του επιλογή για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας τον Ζοσέ Σα και τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι δύο παίκτες βρίσκονται τα τελευταία δύο χρόνια στις επιλογές του 66χρονου τεχνικού και παρά τις “δικαιολογημένες” απουσίες τους, στην τελική ευθεία φαίνεται πως θα κερδίσουν μια θέση στο σχήμα που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. 

Οι τελικές επιλογές του Φερνάντο Σάντος αναμένονται άμεσα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Αν υπολογίσουμε τον χρόνο διακοπών που θα πρέπει να έχουν οι δύο παίκτες, αλλά και τις πιθανότητες να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση η Πορτογαλία, είναι σίγουρο πως ο Ζοσέ Σα και ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν θα συνδράμουν των προσπαθειών του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Champions League. Το σενάριο της συμμετοχής στην Α’ προκριματική φάση (7-14 Ιουλίου) απομακρύνεται, ωστόσο οι δύο διεθνείς θα χάσουν ίσως και τη Β’ προκριματική φάση (20-28 Ιουλίου). Βέβαια στην τελευταία περίπτωση είναι πιθανό να δώσουν το “παρών” στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Μπρούμα στην αποστολή της Πορτογαλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν φαντάζει ιδιαιτέρως πιθανή, ωστόσο αύριο θα έχουν ολόκληρη την εικόνα με την ανακοίνωση των επιλογών του Φερνάντο Σάντος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.