Εκλεψε το τρίποντο στις καθυστερήσεις (vid)

Το απόλυτο σοκ βίωσαν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, καθώς είδαν την Αρσεναλ να κλέβει στις καθυστερήσεις το ματς με γκολ του Ράμσεϊ.

Το απόλυτο σοκ βίωσαν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, καθώς είδαν την Αρσεναλ να κλέβει στις καθυστερήσεις το ματς με γκολ του Ράμσεϊ.

Ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ντεσάμπ φαινόταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, τελικά αυτή του Βενγκέρ στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή και κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με γκολ που σημείωσε ο Ράμσεϊ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πλέον οι Αγγλοι πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Γάλλους οι οποίοι έχουν 6 βαθμούς.

Μαρσέιγ (Ντεσάν): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (88′ Καμπορέ), Λούτσο (73′ Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69′ Ζινιάκ), Α. Αγιού.

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Σέζνι, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Τζένκινσον (62′ Τζουρού), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Σονγκ, Γουόλκοτ (67′ Ζερβίνιο), Αρσάβιν (78′ Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.