8,5 χρόνια χωρίς νίκη η Ντόρτμουντ

Να βάλει τέλος στην... ξηρασία, σχεδόν, 8.5 χρόνων δίχως νίκη στους ομίλους του Champions League θα επιδιώξει απόψε η Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Να βάλει τέλος στην… ξηρασία, σχεδόν, 8.5 χρόνων δίχως νίκη στους ομίλους του Champions League θα επιδιώξει απόψε η Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
 
Οι Βεστφαλοί τελευταία φορά που πανηγύρισαν τη νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν στις 12 Μαρτίου του 2003 για τη δεύτερη φάση των ομίλων. Τότε, είχα κερδίσει στο «Βεστφάλεν Στάντιον» 3-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας με γκολ των Φρινγκς 39′, Κόλερ 58′ και Αμορόζο 66′. Από τους τωρινούς παίκτες της Μπορούσια στην ενδεκάδα αυτού του αγώνα βρισκόταν μόνο ο Σεμπαστιάν Κελ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει και στο αποψινό ματς. Αναπληρωματικός του Γενς Λέμαν, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Ρόμαν Βάιντενφελερ.
 
Όσο για την τελευταία εκτός έδρας νίκη των Γερμανών στο Champions League; Σημειώθηκε στις 18 Μαρτίου του 2003, στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν με 1-0. Το γκολ που έκρινε την, αδιάφορη αναμέτρηση (η Μίλαν είχε ήδη προκριθεί) πέτυχε στο 80ο λεπτό ο Τσέχος, Γιαν Κόλερ. Επίσης, σε αυτό το ματς είχε αγωνιστεί μόνο Σεμπαστιάν Κελ, ενώ ήταν στον πάγκο ο Ρόμαν Βάιντενφελερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.