Λύτρωση απο Αγκουέρο

Με ένα γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Βιγιαρεάλ και πήρε τη νίκη με 2-1.

Με ένα γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Βιγιαρεάλ και πήρε τη νίκη με 2-1.

Μια νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης μετά και την ισοπαλία ανάμεσα σε Νάπολι και Μπάγερν.
Τα «κίτρινο υποβρύχιο» έκανε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα και άνοιξε το σκορ στο 4ο με σκόρερ τον Κάνι ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πάγωσε τους οπαδούς της Σίτι στις κερκίδες.
Οι παίκτες του Μαντσίνι άρχισαν να πολιορκούν την εστία της Βιγιαρεάλ όμως για να σκοράρουν χρειάστηκαν τη βοήθεια του Μαρτσένα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του και έφερε το ματς στα ίσια στο 43ο λεπτό.

Στο 62′ ο Μαντσίνι προσπαθώντας να βρει τον τρόπο να πάρει η ομάδα του τη νίκη έριξε στον αγώνα τον Αγκουέρο στη θέση του Ντε Γιόνγκ. Ο Αργεντινός επιθετικός τον δικαίωσε και τον λύτρωσε ταυτόχρονα όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το χρυσό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Σίτι.
Η Μάνσεστερ έφτασε τους 4βαθμους, μόλις 1 λιγότερο από την 2η Νάπολι, ενώ η Βιγιαρεάλ δεν έχει ακόμα βαθμό μετά τους τρεις πρώτους αγώνες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κολάροφ, Τζόνσον (40′ Μπάρι), Νασρί (80′ Μίλνερ), Ντε Γιόνγκ (62′ Αγκουέρο), Τουρέ, Τζέκο, Σίλβα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεζ, Ροντρίγκεζ, Μαρτσένα, Ζαπάτα, Καταλά, Ντε Γκούζμαν, Κάνι (82′ Γκασπάρ), Πέρεζ (80′ Βακάσο), Μπόρχα, Σοριάνο, Ρόσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.