Ισοπαλία στο “Σάν Πάολο”

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στο "Σάν Πάολο", Νάπολι και Μπάγερν ύστερα από ένα καλό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στο “Σάν Πάολο”, Νάπολι και Μπάγερν ύστερα από ένα καλό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
Οι γερμανοί ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Κρόος ύστερα από όμορφη πάσα του Μπόατενγκ.

Οι Ναπολιτάνοι καθώς κυλούσε ο χρόνος ανέβαζαν στροφές και στο 39ο λεπτό και αφού προηγουμένως σε δυο περιπτώσεις ο Γκόμεζ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της Μπάγερν, ισοφάρισαν με περιπετειώδη τρόπο.
Ο Ινλέρ με πολύ όμορφη κάθετη βρήκε τον Μάτζιο ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια δεξιά, σέντραρε παράλληλα και συρτά και ο Μπάντστουμπερ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Νόιερ γράφοντας το 1-1.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, η Μπάγερν είχε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος Μπενγκερέσα, είδε πέναλτι στο 49 όταν σε σουτ του Κρόος η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καναβάρο, ο Ντε Σάντις όμως μπλόκαρε το χτύπημα του Γκόμεζ και κράτησε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από 3 παιχνιδια στον 1ο όμιλο η Μπάγερν είναι πρώτη με 7 βαθμούς και ακολουθεί η Νάπολι με 5.


ΝΑΠΟΛΙ
: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μάτζιο, Χάμσικ (92′ Μασκάρα), Ζουνίγκα, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Καβάνι (81′ Ντζεμαϊλί), Λαβέτσι
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ:  Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστουμπερ, Ριμπερί (90′ Αλάμπα), Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Τίμοστσιουκ, Μέλερ, Γκόμεζ (93′ Λουίς Γκουστάβο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.