Έτοιμος ο Μανιάτης

Επιτέλους, ένα ευχάριστο νέο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε απ' το «μέτωπο» των τραυματιών. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιάννης Μανιάτης γυμνάστηκε κανονικά και πλέον ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να τον υπολογίζει για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ.

Επιτέλους, ένα ευχάριστο νέο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε απ’ το «μέτωπο» των τραυματιών. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιάννης Μανιάτης  γυμνάστηκε κανονικά και πλέον ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να τον υπολογίζει για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μία εξέλιξη εξόχως σημαντική, καθώς λόγω απουσιών των Τοροσίδη και Φέισα, ο Βαλβέρδε θέλει να καλύψει τα κενά τους με τους Μανιάτη και Μοδέστο αντίστοιχα και να μην επιλέξει ξανά την (ακραία) λύση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας.

Να σημειωθεί πως ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Τοροσίδης ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο. Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Γέστε. Συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Όσο για τον Φουστέρ, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά δεξιά, παρέμεινε στο σπίτι του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη με την προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 19:00 και η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των μέσω ενημέρωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης