“Άλλος Ολυμπιακός με Ντόρτμουντ”

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα περιμένει από τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να κυνηγήσει τη νίκη στον αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα περιμένει από τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να κυνηγήσει τη νίκη στον αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Champions League. «Σίγουρα την Τετάρτη μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ έπαιξε την Παρασκευή και νίκησε εκτός έδρας. Έχουν πολύ καλή ομάδα και όπως και εμείς, έτσι και αυτοί θέλουν τη νίκη. Περιμένω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση» δήλωσε ο Αργεντινός.

Ο Ιμπαγάσα παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Όλη η ομάδα έκανε πολύ κακό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα (σ.σ. προχθές) η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Ήμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός και αυτό μας στοίχησε.
Από όλο το παιχνίδι η καλύτερή μας στιγμή ήταν μόνο το γκολ του Μιραλάς. Δημιουργήσαμε ελάχιστες απειλητικές φάσεις και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα ντέρμπι με πολύ δύναμη και με λίγο καθαρό χρόνο. Υπήρξαν πολλές κίτρινες κάρτες, οι οποίες θεωρώ ότι δεν ήταν απαραίτητο να βγουν. Αυτό επηρέασε το ρυθμό μας, χωρίς να το επικαλούμαι ως δικαιολογία. Κι εμείς ήμασταν κακοί, αλλά και η ΑΕΚ δεν έκανε καμιά σπουδαία εμφάνιση. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο το ματς κρίνοντας από τους καλούς παίκτες που έχουμε και εμείς και η ΑΕΚ, όμως δεν συνέβη αυτό.
Ψάξαμε τις μπάλες και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και μπορούμε να επανορθώσουμε, αρκεί να βελτιωθούμε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.