Ρεάλ-Τσέλσι 1-1: Ανεπαίσθητο προβάδισμα (hls)

Οι Λονδρέζοι έφυγαν με την ισοπαλία από την Μαδρίτη και θα ξεκινήσουν ένα βήμα μπροστά τον δεύτερο ημιτελικό.

Η Τσέλσι είναι άλλη ομάδα από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Τόμας Τούχελ κι αυτό επιβεβαιώθηκε κι απόψε στην Ισπανία, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ (1-1).

Στα πρώτα 15 λεπτά η “βασίλισσα” δεν είχε τρόπο να ανακόψει τις φαρμακερές κόντρα επιθέσεις της αγγλικής ομάδας, με τον Πούλισικ να κεφαλαιοποιεί την κυριαρχία αυτή με το όμορφο γκολ που πέτυχε στο 14′.

Είχε προηγηθεί ένα ανεπανάληπτο χαμένο τετ-α-τετ του Βέρνερ, τον οποίο νίκησε ο (για μία ακόμα βραδιά εκ των κορυφαίων της “βασίλισσας”) Κορτουά.

Άλλη ομάδα πιθανότατα θα είχε πανικοβληθεί με τα όσα συνέβησαν στο ξεκίνημα. Όχι όμως η Ρεάλ του Ζιντάν και του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ ήταν και πάλι το σημείο αναφοράς για την ισπανική ομάδα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Προειδοποίησε με ένα δοκάρι στο 24′ και πέντε λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσια με μια αριστουργηματική ενέργεια.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καταπληκτικός στα πρώτα 30 λεπτά, όμως ο καιρός δεν βοήθησε για να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Το βαρύ χορτάρι υποχρέωσε τις δύο ομάδες να πατήσουν φρένο στο δεύτερο ημίχρονο και το σκορ δεν άλλαξε.

Η Τσέλσι έχει σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα με στόχο το ένα εκ των δύο “εισιτηρίων” για τον τελικό, όμως η Ρεάλ έχει αποδείξει πως βγάζει τον καλύτερο της εαυτό στα δύσκολα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.