Τσεφερίν: «Ανιέλι και Γούντγουορντ μεγάλοι ψεύτες…»

Λάβρος ήταν ο Αλεξάντερ Τσεφερίν βάλοντας εναντίον των Αντρέα Ανιέλι και Εντ Γούντγουορντ για το θέμα της νέας ευρωπαικής λίγκας.

Λάβρος ήταν ο Αλεξάντερ Τσεφερίν βάλοντας εναντίον των Αντρέα Ανιέλι και Εντ Γούντγουορντ για το θέμα της νέας ευρωπαικής λίγκας.


Ο Σλοβένος αξιωματούχος χαρακτήρισε τους ισχυρούς άνδρες των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για ανακολουθία λόγων και πράξεων.


Ο πρόεδρος της UEFA υπογράμμισε τα ψέματα των δύο ανδρών προς το πρόσωπό του τις τελευταίες μέρες, όταν εκείνοι δήλωναν τη στήριξή τους προς το νέο φορμάτ του Champions League, αποκρύπτοντας πολύ καλά το ότι λίγες μέρες μετά, όπως αποδείχθηκε, θα πρωτοστατούσαν ενάντιά του με την επίσημη σύσταση της European Super League.


«Ήμουν ποινικολόγος για 24 χρόνια αλλά ποτέ δεν συνάντησα ανθρώπους σαν κι αυτούς. Ο Γούντγουορντ με κάλεσε την περασμένη Πέμπτη να μου πει ότι είναι ικανοποιημένος με τις αλλαγές στο Champions League και ότι τις υποστηρίζει πλήρως, προφανώς είχε ήδη υπογράψει κάπου αλλού», δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ για τον Αντρέα Ανιέλι πρόσθεσε:
«Δεν έχω συναντήσει ποτέ μου άτομο που να λέει ψέματα τόσες φορές και τόσο επίμονα όσο εκείνος. Μίλησα μαζί του το απόγευμα του Σαββάτου και είπε ότι όλα (όσα ακούγονται για την ESL ) είναι ψέματα. Η απληστία εξαϋλώνει όλες τις ανθρώπινες αξίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.