Champions League: Έτοιμο το format για μια νέα διοργάνωση

Ιστορική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και την επιτροπή διοργανώσεων της UEFA και την ερχόμενη Δευτέρα (19/4) η εκτελεστική επιτροπή ψηφίζει για το νέο Champions League που θα τεθεί σε ισχύ από το 2024.

Έτοιμο για να πάρει την τελική του μορφή από την Εκτελεστική Επιτροπή είναι το σχέδιο για το νέο Champions League που θα έχει 36 ομάδες. Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική επικύρωση που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα (17/4) από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA. Το νέο format του Champions League που θα ξεκινήσει σε τρία χρόνια θα έχει μέσα 36 ομάδες (πιθανότατα χωρίς ομίλους).

Η απόφαση καθυστέρησε καθώς μερικές ομάδες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων (ECA) ζητούσαν μεγαλύτερο μερίδιο στις εμπορικές συμφωνίες εν όψει της νέας διοργάνωσης. Πλέον ο δρόμος για να προχωρήσει το format της νέας διοργάνωσης έχει ανοίξει καθώς οι διαφορές γεφυρώθηκαν και έγιναν συμβιβασμοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 17 συνδέσμους που υπέγραψαν την επιστολή διαμαρτυρίας, οι 14 είναι ομάδων που βρίσκονται στην ECA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.