Μάντσεστερ Σίτι: Θα το γιορτάσει ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως θα γιορτάσει την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ και δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιτυχία της ομάδας του.

Αρχικά, ο τεχνικός των “πολιτών” δήλωσε μετά τη δεύτερη νίκη 2-1 της ομάδας του επί των Βεστφαλών: “Είναι φοβερό και απίστευτο συναίσθημα. Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνουμε στα ημιτελικά. Ναι, δεν υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω αλλά υπάρχει κάτι που αρχίζουμε να χτίζουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στα ημιτελικά. Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, όλο τον Οργανισμό της Σίτι, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους μας, τους παίκτες μας, όλους. Τώρα θέλουμε να γιορτάσουμε. Θα γιορτάσουμε με δείπνο με την ομάδα και το επιτελείο, θα πανηγυρίσουμε, θα κοιμηθούμε καλά και αύριο θα γυρίσουμε στην Αγγλία. Δεν ξέρω τι κρασί θα έχουμε αλλά σίγουρα θα είναι καλό κρασί”.

Στη συνέχεια, ο Καταλανός προπονητής συμπλήρωσε: “Η διοργάνωση είναι καλή αλλά είναι και άδικη ταυτόχρονα. Απόψε υπήρχε χέρι με πέναλτι και είχαμε μείνει έξω από ένα χέρι με την Τότεναμ. Εξαρτάται από τις καταστάσεις. Δείξαμε προσωπικότητα, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και τα καταφέραμε. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League. Θα είναι σκληρά τα πράγματα. Το ξέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.