Τσέλσι-Πόρτο 0-1: Nίκη γοήτρου στο τέλος (hls)

Με ένα εκπληκτικό ψαλίδι του Ταρεμί στις καθυστερήσεις η Πόρτο νίκησε στη Σεβίλλη, την Τσέλσι, αλλά με το 2-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα του Τόμας Τούχελ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Για πρώτη φορά από το 2014, η Τσέλσι πανηγυρίζει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, για άλλη μία φορά είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και έπρεπε να φτάσουν οι καθυστερήσεις για να δεχτεί γκολ ο Μεντί, μόλις για 4ο παιχνίδι στα 17 που έχει παίξει συνολικά από τις αρχές Ιανουαρίου.
Η Τσέλσι έχοντας και το υπέρ της 2-0 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια, δεν έδειξε καμία επιθετική διάθεση στο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα, την Πόρτο που αδυνατούσε να βρεί τρόπους να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Λονδρέζων. Έτσι φτάσαμε στο 65ο λεπτό για να έχουμε την πρώτη τελική προσπάθεια στην εστία με τον Μεχντί Ταρεμί που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα.

Λίγο αργότερα η Τσέλσι απάντησε με τον Μέισον Μαόυντ, αλλά το σουτ του 22χρονου μέσα από την περιοχή, πέρασε ψηλά άουτ. Ο χρόνος περνούσε, η Πόρτο είχε την κατοχή, αλλά αδυνατούσε να απειλήσει τον Μεντί. Τελικά η Πόρτο με το εκπληκτικό γκολ του Ταμενί στο τέλος πήρε μια «πικρή» νίκη, αλλά η πρόκριση χάθηκε ουσιαστικά στο πρώτο παιχνίδι.
Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του θεσμού, στις 27-28/4 και 4-5/5 το νικητή του Ρεάλ – Λίβερπουλ

Τσέλσι: Μεντί, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ (86΄Χακίμ Ζιγές) Πούλισιτς, Χάβερτς (90+2 Ολιβιέ Ζιρού)
Πόρτο: Μαρτσεσίν, Ζαϊντού Ζανούσι, Πέπε, Μπεμπά, Μαναφά (75΄Νανού), Γκρούγιτς (63΄Ταρεμί), Ουρίμπε, Σέρτζιο Ολιβέιρα (85΄ Φάμπιο Βιέιρα), Οτάβιο, Κορόνα (75΄Λουίς Ντίας), Μαρεγκά (75΄Εβανίλσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.