Κλοπ: «Το 100% μας για να φτάσουμε στην ανατροπή»

Την πίστη του για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πως αύριο (14/4, 22:00) έχει μια δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ, στο Άνφλιντ, προκειμένου οι παίκτες του να γυρίσουν από το εις βάρος τους 3-1, όμως θεωρεί πως αν αποδώσουν στο 100% τους μπορούν να φτάσουν στην ανατροπή.

Αναλυτικά:

«Όταν είσαι πίσω με 3-1 μοιάζει σαν να είσαι ήδη εκτός και να μην έχεις τίποτα να χάσεις, όμως εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο παιχνίδι, εμείς δεν ήμασταν όσο καλοί θα μπορούσαμε, αλλά ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόβλημα, όπως και η ποιότητα του αντιπάλου, αλλά υπάρχει κι ένα επιπλέον πρόβλημα: η απουσία φιλάθλων. Πρέπει να δημιουργήσουμε μόνοι μας την ατμόσφαιρα.

Δεν έχω ιδέα αν μπορεί οποιοσδήποτε στον κόσμο να εμποδίσει τη Ρεάλ από το να δημιουργήσει ευκαιρίες. Νίκησαν εμάς και την Μπαρτσελόνα, οπότε προφανώς βρίσκονται σε καλή στιγμή. Πρέπει να είμαστε στο 100% αν θέλουμε να τα καταφέρουμε.

Ο στόχος όμως πάντα είναι η νίκη. Δεν έχω ιδέα αν θα καταλήξει σε μία ανατροπή. Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε ξανά. Αν συμβεί αυτό και δούμε ότι είναι εφικτό, τότε έχουμε τύχη, όμως και πάλι θα είναι απίστευτα δύσκολο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.