Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποσετίνο προειδοποιεί για τη ρεβάνς

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο τόνισε πως η ρεβάνς του “Παρκ Ντε Πρενς” κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, δε θα είναι εύκολη για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε μετά τη νίκη 3-2 της γαλλικής ομάδας στη Γερμανία, πως οι Παριζιάνοι ήταν τυχεροί στο συγκεκριμένο ματς και πως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη ρεβάνς, ώστε να “σφραγίσουν” το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Αρχικά, ο Ποσετίνο δήλωσε: “Υποφέραμε, ήταν ένας δύσκολος αγώνας ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα, τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι παίκτες βοήθησαν ο ένας τον άλλο, είχαμε λίγη τύχη, κάτι που είναι απαραίτητο σε αυτούς τους αγώνες. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το μικρό πλεονέκτημα που έχουμε. Αυτή είναι η αξία της ομάδας, ο ιός έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και άλλαξε τη ζωή μας. Μπορούν να συμβούν δύσκολες καταστάσεις”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε για τον Εμπαπέ: “Ο Εμπαπέ έχει την ικανότητα και την ταχύτητα να παίζει αυτό το είδος παιχνιδιού και μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός επιθετικός, στα πλάγια, ως δεύτερος επιθετικός. Έχει θετική στάση και αν τη διατηρήσει μπορεί να παίξει σε οποιονδήποτε ρόλο”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ρεβάνς του Παρισιού: “Η Μπάγερν θα μας κάνει να υποφέρουμε και δε θα είναι εύκολο. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση με ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο να κερδίσουμε στο Παρίσι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.