Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Γαλλικό προβάδισμα (hls)

Η αποτελεσματική Παρί Σεν Ζερμέν απέδρασε από το χιονισμένο Μόναχο υποχρεώνοντας τη Μπάγερν σε ήττα από 19 αγώνες. Νέο ραντεβού για τη ρεβάνς στο Παρίσι (13/4).

Η Μπάγερν με τη σέντρα πάτησε περιοχή και ο αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι στην επίθεση, Τσούπο Μοτίνγκ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Νάβας. Η γαλλική απάντηση ήταν άμεση, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό η Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα της και ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Νεϊμάρ (0-1). Ήταν το 2ο πιο γρήγορο γκολ (148 δευτερόλεπτα) στην ιστορία της Παρί στη διοργάνωση μετά το 2017 και το γκολ του Ντάνι Άλβες, ξανά κόντρα στη Μπάγερν.

Η Μπάγερν αντέδρασε και πιέζοντας για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες με τους Μίλερ, Παβάρ και Τσούπο Μοτίνγκ, όμως ο Κέιλορ Νάβας δήλωνε μονίμως παρών με σπουδαίες επεμβάσεις. Στο 28ο λεπτό η Παρί εμφανίστηκε μετά από ώρα στην περιοχη του Νόιερ και ο Μαρκίνιος που ξεχάστηκε από την άμυνα των Βαυαρών έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους (0-2) μετά από νέα ασίστ του Νεϊμάρ. 8o γκολ για τον Βραζιλιάνο στο θεσμό, 4ο σε νοκ άουτ φάση, είχε σκοράρει πέρσι στα προημιτελικά και στον ημιτελικό. Στην 13η της τελική η Μπάγερν κατάφερε να μειώσει με την κεφαλιά του Τσούπο Μοτίνγκ που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του (1-2, 37ο λεπτό).

2ο ημίχρονο

Ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να νικήσει σε πλάγιο τετ α τετ τον Μάνουελ Νόιερ με τους Γάλλους να αγγίζουν το 1-3 στο ξεκίνημα της επανάληψης και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Τομας Μίλερ (2-2, 60ο λεπτό) ισοφάρισε και έφτασε τα 48 γκολ στο Champions League (έπιασε Σεβτσένκο και Ιμπραχίμοβιτς).

Στο 68ο λεπτό η ομάδα του Ποτσετίνο που έπαιξε όμορφα τη κόντρα και ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Παρί, 8ο γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς για τον Γάλλο φορ, 27 γκολ σε 43 αγώνες στο Champions League, 28ο φετινό γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Προς το τέλος ο Αλάμπα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μίλερ που άγγιξε το 3-3Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μόλις 6 τελικές σε αντίθεση με τη Μπάγερν που ολοκλήρωσε τον προημιτελικό με 28 τελικές και 14 κόρνερ.

Ο Χάνζι Φλικ στερήθηκε των υπηρεσιών του των Λεβαντόφσκι, Τολισό, Ντάγκλας Κόστα και Γκνάμπρι. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Γερμανός κόουτς είχε προχωρήσει ήδη σε δύο αλλαγές! Ο Ποτσετίνο δεν είχε στην διάθεση του τους Κουρζάβα, Φλορέντσι, Βεράτι, Ικάρντι και Παρέδες. Τραυματίστηκε ο Μαρκίνιος και αποσύρθηκε στον πάγκο μετά την επίτευξη του 0-2.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Σούλε (42′ Μπόατενγκ), Παβάρ, Ερνάντεζ, Αλάμπα, Γκορέτσκα (33′ Ντέιβις), Κίμιχ, Μίλερ, Σανέ, Κομάν, Τσούπο – Μοτίνγκ

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Νάβας, Μαρκίνιος (30′ Ερέρα), Ντιαλό (46′ Μπάκερ), Νταγκμπά, Κιμπεμπέ, Γκεϊγ, Περέιρα, Ντι Μαρία (71′ Κεν), Ντράξλερ, Νεϊμάρ (90′ Ραφίνια), Εμπαπέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.