Tα κατορθώματα του Έρλινγκ Χάλαντ προκαλούν ίλιγγο! (pic)

Μετά από 20 αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει σημειώσει 24 γκολ και έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά απέναντι σε κάθε ομάδα που έχει αντιμετωπίσει.

Ο 20χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ, είναι μαζί με τον Εμπαπέ, οι πιο περιζήτητοι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Καθώς ο 20χρονος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον παλιό σύλλογο του πατέρα του Αλφ-ίνγκε, τη Μάντσεστερ Σίτι, θαυμάστε τα στατιστικά του μέχρι στιγμής.

• Με 24 γκολ σε 20 ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Χάλαντ σκοράρει με απίστευτη συχνότητα. Στο ίδιο σημείο της καριέρας τους, άλλοι σύγχρονοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τέτοιες επιδόσεις. Μετά από 20 ευρωπαϊκούς αγώνες, ο Εμπαπέ έχει σκοράρει 12 γκολ, ο Μέσι είχε πετύχει οκτώ, ο Λεβαντόφσκι έξι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόνο ένα!

• Ακόμα και οι πιο διάσημοι σκόρερ των πρώτων ετών της διοργάνωσης δεν φτάνουν τα νούμερα του Χάλαντ. Μετά από 20 ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι μεγάλοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης Φέρεντς Πούσκας και Αλφρέδο Ντι Στέφανο είχαν σημειώσει 19 και 21 γκολ, ενώ οι Γερμανοί «θρύλοι» της δεκαετίας του 1970 Γκέρντ Μίλερ και Γιουπ Χάινκες σημείωσαν 15 και 18 αντίστοιχα στον αντίστοιχο αριθμό αγώνων στην αρχή της καριέρας τους.

• Ο Χάλαντ είναι ήδη ο τρίτος παίκτης της Νορβηγίας με τα περισσότερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακολουθώντας τον Μπράτμπακ (31 σε 75 παιχνίδια) και τον Κάριου (28 σε 85) και έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Αντρέ Φλο που χρειάστηκε όμως 61 αγώνες για να πετύχει 24 γκολ.

• Μόνο μία ομάδα κατάφερε να εμποδίσει τον Χάλαντ να σκοράρει σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι μέχρι στιγμής, ο 20χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να βρει στόχο στο ντεμπούτο του, καθώς η ομάδα του Μόλντε έχασε 2-1 από τη Γκλέναβον της Βόρειας Ιρλανδίας σε προκριματικό γύρο του UEFA Europa League τον Ιούλιο του 2018.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΧΑΛΑΝΤ

Τα γκολ του Χάλαντ έχουν «απλωθεί» ομοιόμορφα και στα δύο ημίχρονα των αγώνων μέχρι στιγμής. Πάντως 7 από τα 24 γκολ του επιτεύχθηκαν στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.