Πρωτιά με τριάρα για την Μαρσέιγ

Πιο εύκολα απ' ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι, οι παίκτες της Μαρσέιγ επιβλήθηκαν με 3-0 της Ντόρτμουντ, στο ματς για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι, οι παίκτες της Μαρσέιγ επιβλήθηκαν με 3-0 της Ντόρτμουντ, στο ματς για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Οι Γάλλοι έφτασαν έτσι στις δύο νίκες στον όμιλο, καθώς είχαν επικρατήσει και στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με 1-0 στην πρώτη αγωνιστική και πλέον είναι το αφεντικό στον όμιλο καθώς έφτασαν ήδη στους έξι βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, η Μαρσέιγ έδειξε πως ήθελε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και να πετύχει το γκολ που θα της άνοιγε τον δρόμο για την νίκη. Τελικά στο 20′ ο Αντρέ Αγιού ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιστρέψουν στην αναμέτρηση και πίεσαν τα αντίπαλα καρέ, χωρίς ωστόσο να πετύχουν και την ισοφάριση. οι Γάλλοι, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν το σημείο αυτό του αγώνα, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Ρεμί στο 60′ και ουσιαστικά κλείδωσαν εκεί τη νίκη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αγιού στο 66′ με πέναλτι, αν και ο Κελ τελικά δεν φάνηκε να ανατρέπει τον Ρεμί και μάλλον ο διαιτητής πήρε μία λανθασμένη απόφαση στην φάση αυτή.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Λούτσο, Καμπορέ, Βαλμπουενά, Ρεμί, A. Αγιού.

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πιστσέκ, Σμέλτσερ, Κελ, Γκέτσε, Γκρόσκροϊτς, Μπέντερ, Λεβαντόφσκι, Καγκάουα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.