Ινλέρ: “Τα δώσαμε όλα”

Τα δώσαμε όλα δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκοκχάν Ινλέρ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Τα δώσαμε όλα δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκοκχάν Ινλέρ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν και επικράτησαν 2-0 των Ισπανών και έτσι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, μένοντας μόνοι τους στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο 27χρονος χαφ: «Ήταν η πρώτη εμπειρία μου νίκης στο Champions League και ήταν η πρώτη και για την ομάδα επίσης. Την αξίζαμε επειδή τα δώσαμε όλα.
Το πρώτο ημίχρονο πήγε ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, επειδή προηγηθήκαμε με σκορ 2-0, αλλά μετά ήταν δύσκολα επειδή προσπαθούσαμε να προστατέψουμε το αποτέλεσμα. Μας πίεσαν αρκετά, αλλά τους κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας και το τέλος πανηγυρίσαμε τους τρεις βαθμούς.

Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Έχουμε παίξει μόλις δύο αγώνες και πρέπει να τους ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πάει στους οπαδούς μας, οι οποίοι ήταν φανταστικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.