Ισοπαλία στην Τουρκία

Η Τραμπζονσπόρ παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λιλ (1-1). Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στην Τουρκία, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρηθούν αήττητοι, χάρη στο τέρμα του Κόλμαν στο 75'.

Η Τραμπζονσπόρ παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λιλ (1-1). Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στην Τουρκία, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρηθούν αήττητοι, χάρη στο τέρμα του Κόλμαν στο 75′.

Η τουρκική ομάδα που μπήκε από το παράθυρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αντικατέστησε την τιμωρημένη Φενέρμπαχτσέ, δείχνει ικανή κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση κατακτώντας ακόμα και την πρώτη θέση.

Η Λιλ όπως και στην πρεμιέρα των ομίλων βρέθηκε σε θέση οδηγού στο σκορ, ωστόσο αυτό δεν ήταν ικανό να της χαρίσει το τρίποντο. Ο Σο στο 30′ πάγωσε το γήπεδο με το δεξί πλασέ που επιχείρησε, όμως ο Κόλμαν με πέναλτι στο 75′ (χέρι του Ντεμπουσί στην περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του παίκτη της Τραμπζονσπόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο παραλίγο να αποτρέψει ο Λαντρό.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ:  Τολγκά Ζενγίν, Τσελούστκα, Γκλοβάτσκι, Γκιράι Κατσάρ, Μάρεκ Τσεχ (82′ Σαπάρα), Ζοκορά, Γκουστάβο Κόλμαν, Σερκάν Μπαλτσί, Αλανζίνιο (66′ Μιρζεγέβσκι), Χαλίλ Αλτιντόπ (92′ Πάβελ Μπρόζεκ), Πάουλο Ενρίκε.

ΛΙΛ:  Λαντρό, Ντεμπουσί, Ρόζεναλ, Μπάσα, Μπεριά, Μπαλμόν, Πεντρετί, Μαβουμπά, Αζάρ, Τζο Κόουλ (76′ Ομπράνιακ), Μουσά Σο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.