Σε ένα δίλεπτο «καθάρισε» η Νάπολι

Δυο λεπτά χρειάστηκαν για να φτάσει η Νάπολι στο 2-0 απέναντι στη Βιγιαρεάλ και να πάρει την πρώτη ης νίκη σε αυτό το δύσκολο όμιλο.

Δυο λεπτά χρειάστηκαν για να φτάσει η Νάπολι στο 2-0 απέναντι στη Βιγιαρεάλ και να πάρει την πρώτη ης νίκη σε αυτό το δύσκολο όμιλο. Η Βιγιαρεάλ δεν… ασχολήθηκε με το άθλημα στο πρώτο μέρος, το έπραξε στην επανάληψη, αλλά τα γκολ των Χάμσικ και Καβάνι βάραιναν τα πόδια των παικτών της.
 
Η Νάπολι έδειξε από την αρχή ότι αυτή είναι το μεγάλο αφεντικό της αναμέτρησης. Οι Λαβέτσι και Χάμσικ σου έδιναν την εντύπωση ότι μπορούσαν να. οργώνουν το γήπεδο με ιδιαίτερη ευκολία.
 
Στο 15ο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κριστιάν Ζαπάτα σέντραρε από δεξιά και ο Χάμσικ που έγινε κάτοχος της μπάλας, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα η Νάπολι κέρδισε πέναλτι. Ο Καβάνι ευστόχησε στέλνοντας τον Λόπεθ στην αντίθετη γωνία σημειώνοντας το 2-0.
 
Η πρώτη σημαντική ευκαιρία της Βιγιαρεάλ σημειώθηκε στο 50ό με τον Καμούνιας που είχε μπει ως αλλαγή στο πρώτο μέρος (αλλαγή τακτικής από τον τεχνικό των φιλοξενούμενων μπας και αλλάξει την κατάσταση) να σεντράρει, τον Ρόσι να προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τον Ντε Σάνκτις να αποσοβεί τον κίνδυνο.
 
Η Βιγιαρεάλ στην επανάληψη άρχισε και κέρδιζε αρκετά μέτρα με αποτέλεσμα να αναλάβει πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό ενόχλησε αρκετά τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι φώναζαν στους παίκτες να αφήσουν τον παθητικό ρόλο και να βγουν στην επίθεση.
 
Η Μπάγερν, με τους Σβαϊνστάιγκερ, Γκόμεζ, Μίλερ και λοιπούς να παίζουν συνέχεια με τα νεύρα των αμυντικών της αγγλικής ομάδας, θα πρέπει να είναι πολύ δυσαρεστημένη με αυτή την έκταση του σκορ. Ο Χαρτ ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και αν δεν είχε κάνει τρεις τέσσερις εντυπωσιακές επεμβάσεις, θα μιλούσαμε όχι απλά για μια νίκη, αλλά για ένα θρίαμβο των Γερμανών.
 
Διαιτητής: Φραν Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)
 
ΝΑΠΟΛΙ (Β Ματσάρι): Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Σούνιγκα, Ντοσένα, Γκάργκανο, Χάμσικ (79ο Μασκάρα), Ινλέρ, Καβάνι (72ο Πάντεφ), Λαβέτσι (88ο Σαντάνα)
 
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Χ. Κ. Γαρίδο): Ντιέγκο Λόπεθ, Ροντρίγκες (33o Καμούνιας), Μουσάτσιο, Ζαπάτα, Καταλά, Κάνι, Σένα (83ο Μουμπάρακ), Μπρούνο, Ντε Γκουζμάν (83ο Πέρεθ), Νιλμάρ, Ρόσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.