Εγινε της ανατροπής στο Ολντ Τράφορντ

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο Μάντσεστερ (3-3), όπου η Βασιλεία έφτασε μία ανάσα από μία επική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, οι Ελβετοί ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά ο Γιανγκ έσωσε τη Γιουνάιτεντ στο 89'.

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο Μάντσεστερ, όπου η Βασιλεία έφτασε μία ανάσα από μία επική ανατροπή που θα ανάγκαζε τη Γιουνάιτεντ στην πρώτη της φετινή ήττα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Γουέλμπεκ, ωστόσο αυτά δεν ήταν ικανά για να χαρίσουν στην πρωταθλήτρια Αγγλίας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ελβετική ομάδα κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να μπει οδηγός στο σκορ (3-2), όμως, ο Γιανγκ στο 89′ έσωσε την παρτίδα για το σύνολο του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο Αλεξ Φράι προσπάθησε να πάρει τη δόξα από τον Γουέλμπεκ, αλλά όλοι θα θυμούνται τον Γιανγκ.  Ο Γουέλμπεκ μέσα σε δύο λεπτά στο πρώτο μέρος πέτυχε δύο τέρματα (16′, 17′) και έδωσε στη Γιουνάιτεντ αέρα δύο τερμάτων. Παρά το σημαντικό προβάδισμα, η Βασιλεία έδειχνε να “πατάει” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους Αγγλους. Ο Φάμπιαν Φράι στο 58′ μείωσε και στο 60′ ο Αλεξ Φράι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.  Ο ίδιος παίκτης στο 76′ με πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του, η οποία δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Γιανγκ στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 3-3, ενώ ο Μπερμπάτοφ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, θα μπορούσε να είχε χαρίσει στους γηπεδούχους το πρώτο τους τρίποντο, αλλά σημάδεψε την εξωτερική μεριά των διχτύων. 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Φάμπιο (69′ Νανί), Φιλ Τζόουνς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Άντερσον (82′ Μπερμπάτοφ), Γκιγκς (61′ Παρκ Γι-Σουνγκ), Άσλεϊ Γιανγκ, Βαλένσια, Γουέλμπεκ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Στάινχοφερ, Ντράγκοβιτς, Άμπραχαμ, Παρκ Γιου-Χο, Καμπράλ, Ζουά, Γκράνιτ Σάκα, Φάμπιαν Φράι (77′ Τσίπερφιλντ), Αλεξάντερ Φράι (89′ Τόλαντ Σάκα), Στρέλερ (81′ Πακ Κβάνγκ-Ριόνγκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.