Ντε Μπερ: «Μπορώ να ζήσω με την ισοπαλία»

Την ικανοποίησή του για την εντός έδρας λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λιόν εξέφρασε ο προπονητής του Αγιαξ Φρανκ Ντε Μπερ.

Την ικανοποίησή του για την εντός έδρας λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λιόν εξέφρασε ο προπονητής του Αγιαξ Φρανκ Ντε Μπερ.
 
«Ηταν ένα ματς από το οποίο μπορούμε να πάρουμε πολλά μαθήματα ως προπονητικό τιμ και παίκτες. Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα με το οποίο μπορώ να ζήσω», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.
 
«Αρχίσαμε το παιχνίδι καλά στα πρώτα 20 λεπτά και κάναμε τις σωστές επιλογές, αλλά μετά δεν ήμασταν το ίδιο σταθεροί. Όταν χάνεις την κατοχή της μπάλας, όλο το γήπεδο είναι ανοιχτό στους αντιπάλους. Πρέπει να μάθουμε από όλο αυτό και να γίνουμε πιο σοφοί», σχολίασε ο Ντε Μπερ.
 
«Αν κάποιος σκεφτεί ότι κάθε αρχή πρέπει να είναι τέλεια, θα μπορούσε να πει ότι σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς. Όμως, στο τέλος, ο τερματοφύλακάς μας Κένεθ Φερμέερ μας έδωσε δύο φορές. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.