“Απέδρασε” από το Ζάγκρεμπ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες, κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Ζάγκρεμπ με 1-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες, κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Ζάγκρεμπ με 1-0. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, χωρίς τον… ίδιο στον πάγκο της, δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά, οι Κροάτες της Ντιναμό, προσπάθησαν όσο μπορούσαν προκειμένου να φανούν αντάξιοι του ονόματος του αντιπάλου τους, όμως, δημιούργησαν ελάχιστα προβλήματα στην άμυνα του Κασίγιας, ο οποίος ουσιαστικά πέρασε ένα ήσυχο βράδυ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 53′ ο Ντι Μαρία, ο οποίος μετά από άψογο συνδυασμό των Μπενζεμά, Μαρτσέλο, έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Κελάβα. Ο Μαρτσέλο στο 73′ αποβλήθηκε από το ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα του δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την αντίπαλό της.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ:Κελάβα, Ιμπάνιες, Τόμετσακ, Τόνελ, Βίντα, Καλέγιο, Λέκο, Ματέο Κοβάσιτς (63′ Πόκριβατς), Σαμίρ, Μπάντελ, Ρουκάβινα (75′ Μπεκιράι)

Ρεάλ Μαδρίτης:Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μερτσέλο, Κοεντράο, Εζίλ, Τσάμπι Αλόνσο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (82′ Αρμπελόα), Ντι Μαρία (78′ Ντιαρά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.