Εφεση για Βενγκέρ

Η Άρσεναλ κατέθεσε σήμερα έφεση στην UEFA για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Αρσέν Βενγκέρ.

Η Άρσεναλ κατέθεσε σήμερα έφεση στην UEFA για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να μην ισχύσει άμεσα η ποινή και να μπορέσει να καθήσει ο Αλσατός στον πάγκο στον αυριανό αγώνα ρεβάνς με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία έκρινε ότι ο Βενγκέρ παραβίασε τους κανονισμούς της αρχικής τιμωρίας του με μια αγωνιστική (η οποία του επιβλήθηκε για τα σχόλια κατά του διαιτητή στην ήττα της περασμένης σεζόν από την Μπαρτσελόνα) στη διάρκεια του πρώτου αγώνα με τους «μπιανκονέρι» στο «Εμιρέιτς».

 Όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, ο Γάλλος τεχνικός δεν μπορεί να καθήσει στον πάγκο της Άρσεναλ στον αγώνα της Τετάρτης, αλλά εκπρόσωπος Τύπου των «κανονιέρηδων» δήλωσε ότι ο σύλλογος θέλει να καθυστερήσει η οποιαδήποτε ποινή, επειδή η έφεσή του δεν μπορεί να εκδικαστεί πριν από την Πέμπτη.

Ο Βενγκέρ, ο οποίος καθόταν στις εξέδρες στην νικηφόρα (1-0) πρώτη αναμέτρηση με την Ουντινέζε, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον βοηθό του, Πατ Ράις, στον πάγκο μέσω του γυμναστή Μπόρο Πρίμορατς. Ο παρατηρητής του αγώνα απηύθυνε προειδοποίηση στον Βενγκέρ να σταματήσει στο ημίχρονο και, μολονότι το έκανε, η UEFA επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στον Βενγκέρ και πρόστιμο 10.000 ευρώ στην Άρσεναλ για την παράβαση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Λονδρέζων, Μαρκ Γκονέλα, δήλωσε για το θέμα: «Υπάρχει μια διαφωνία ανάμεσα στην Άρσεναλ και την UEFA. Μας είπαν ότι θα επιτρεπόταν στον προπονητή να δίνει οδηγίες στον Πατ Ράις μέσω του Μπόρο Πρίμορατς, ο οποίος μιλούσε στον Πατ από το τηλέφωνο. Στη συνέχεια μας είπαν ότι δεν μπορούσε, γι’ αυτό καταθέτουμε έφεση κατά της απόφασης της Δευτέρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.