5ος όμιλος: Η κορυφή ανήκει στη Σάλκε (Video)

Η Σάλκε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βασιλείας, χάρη στο τέρμα του Ντράξλερ και έμεινε μόνη πρώτη στον όμιλο έχοντας έξι βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο και την Τσέλσι.

Η Σάλκε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βασιλείας, χάρη στο τέρμα του Ντράξλερ και έμεινε μόνη πρώτη στον όμιλο έχοντας έξι βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο και την Τσέλσι. 

Πριν το παιχνίδι υπήρξαν επεισόδια έξω από το γήπεδο, αφού φίλαθλοι της Σάλκε επιτέθηκαν στους Ελβετούς, οι οποίοι αντέδρασαν. Η γερμανική ομάδα ίσως κινδυνέψει με τιμωρία, αφού και στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχε αναγκάσει την ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί με τη συμπεριφορά των οπαδών της.

Η Βασιλεία θέλησε από τα πρώτα λεπτά να δείξει πως στόχος της ήταν στο τέλος της αναμέτρήσης να βρίσκεται μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, πίεζαν ψηλά και γενικά είχαν καλύτερη εικόνα από τη Σάλκε, η οποία θέλησε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Γερμανοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά μόνο με στημένες μπαλιές, καθώς σε αυτό τον τομέα οι Ελβετοί έδειξαν να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς γκολ, αν και στην τελευταία φάση ο Στρέλερ με κεφαλιά παραλίγο να ανοίξει το σκορ για τη Βασιλεία.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η Σάλκε είχε πάρει τα ηνία του αγώνα και στο 52′ ο Νεουστάντερ “σημάδεψε” το δοκάρι του Σόμερ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν δύο λεπτά αργότερα με βολέ στην κίνηση  του Ντράξλερ έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, όμως ο Χίλντεμπραντ έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας φέτος που διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε παιχνίδι της Βασιλείας.

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο (Ισπανία)
Κίτρινες: Ντελγκάδο- Φαρφάν, Αογκό, Χέγκερ
 
ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Μουράτ Γιακίμ): Σόμερ, Σαφάρι (84΄ Ντελγκάδο), Ιβάνοφ, Σαρ, Στόκερ, Βόσερ, Φράι (84΄ Ντέγκεν), Ντίας, Σάλαχ, Τσάκα (62΄ Σίο), Στρέλερ
 
ΣΑΛΚΕ (Γιενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Ουσίντα, Σαντάνα, Αογκό (78΄ Κολάσινακ), Μποάτενγκ, Μέγιερ (85΄ Χούγκλαντ), Ντράξλερ, Χέγκερ, Νοστάντερ, Φαρφάν (45΄ Σαλάι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.