Φέρντιναρντ: «Ο Πικέ ζει το όνειρο…»

Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίχτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αλλά και σύντομα αντίπαλό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Ζεράρδ Πικέ, ο Ρίο Φέρντιναρντ.

Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίχτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αλλά και σύντομα αντίπαλό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Ζεράρδ Πικέ, ο Ρίο Φέρντιναρντ. Ο αμυντικός των «κόκκινων», δεν πίστευε ότι ο «αμούστακος» τότε πιτσιρικάς θα μπορέσει στο μέλλον να κατακτήσει τα πάντα στο χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ο Ζεράρδ ήταν απλά καταπληκτικός. Από τον πάγκο της Γιουνάιντεντ κατέληξε στην Μπαρτσελόνα και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, του Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν του το έλεγες από την αρχή ότι θα συμβεί αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να σε πιστέψει. Όλοι ξέραμε το πόσο καλός παίκτης ήταν γιατί παρουσίαζε μεγάλη ποιότητα. Ίσως να μην ταίριαζε στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά σίγουρα ταιριάζει στην Ισπανία».

Στους «κόκκινους διαβόλους» ο Πικέ στα 4 χρόνια που έμεινε (2004-2008) πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα χωρίς να καταφέρει ποτέ να μπει στις βασικές επιλογές του Σερ Aλεξ Φέργκιουσον. Για το λόγο αυτό, ο 24άχρονος αμυντικός επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα από όπου και ξεκίνησε, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και σε διάστημα 3 χρόνων κατέκτησε τα πάντα τόσο με τους «μπλαουγκράνα» όσο και με την Εθνική Ισπανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.