Αλάνιασπορ: Στον τελικό με Σισέ και Μπακασέτα (hls)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο σύλλογος της Αττάλειας προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, νικώντας με 4-0 την συμπολίτισσα Αντάλιασπορ.

Με πρωταγωνιστές τους Παπίς Σίσε και Τάσο Μπακασέτα η Αλάνιασπορ επιβλήθηκε με 4-0 της Αντάλιασπορ στο δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας (είχε νικήσει με 1-0 και στην πρώτη αναμέτρηση) και πήρε την πρόκριση στον τελικό (εκεί την περιμένει η Τραμπζονσπόρ) για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Παπίς Σισέ πέτυχε χατ-τρικ (15’, 46’ και 49’), ο Γκιουλσελάμ είχε σημειώσει το 2-0 στο 25’, με τον Τάσο Μπακασέτα να μοιράζει δύο ασίστ, τον Γιώργο Τζαβέλλα να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση και τον Μανώλη Σιώπη να απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Το τελικό 4-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, αφού το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο με τους γηπεδούχους (είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τον Φερνάντες) να έχουν σωρεία ευκαιριών.

Η ακριβής ημερομηνία του τελικού είναι ακόμη άγνωστη (μέσα στον Ιούλιο πάντως), με την Τουρκική Ομοσπονδία να ορίζει τον αγώνα στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, την έδρα του τελικού του Champions League το 2021. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.