Κύπελλο Τουρκίας: Η Καϊσερίσπορ του Κολοβέτσιου, απέκλεισε απ’ τον τελικό την Τραμπζονσπόρ

Έκπληξη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.

«Βόμβα» μεγατόνων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Η Καϊσερίσπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου (έμεινε στον πάγκο), που τερμάτισε στη 15η θέση της τουρκικής Superlig, νίκησε την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη (εκτός αποστολής) με 4-2 στο «Kadir Has Stadium» σημειώνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις κι ανατρέποντας το σε βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα έκλεισε θέση για τον τελικό της 26ης Μαΐου.

Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σίβασπορ-Αλάνιασπορ (11/5 η ρεβάνς), με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη τους (2-1) στον πρώτο ημιτελικό.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με την Τραμπζονσπόρ να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 3’ με πέναλτι του Ενουακαέμε, ισχυροποιώντας κι άλλο τη θέση της για την πρόκριση.

Η Καϊσερίσπορ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και με τα τέρματα των Μπασάν (48’) και Χοσεϊνί (59’) πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Τάσος Μπακασέτας ισοφάρισε στο 82’ σε 2-2 κι έδειξε να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του, όμως οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιάμ με πέναλτι και στο 90+6’ ο Μπασάν -με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του- χάρισαν μία απίστευτη πρόκριση στην ομάδα τους, στερώντας την ευκαιρία απ’ την Τραμπζονσπόρ να κυνηγήσει το νταμπλ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.