Πήρε το ντέρμπι η Κοπεγχάγη

Η ομάδα των Ζέκα, Εντόι και Παπαγιανόπουλου κέρδισε τη Μπρόντμπι με 3-1 και αναρριχήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Δανίας.

Η Κοπεγχάγη πέρσι δεν κατάφερε σε πέντε ματς να κερδίσει τη Μπρόντμπι μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή το αρνητικό σερί έλαβε τέλος καθώς η ομάδα του Ζέκα επικράτησε με σκορ 3-1 σκορπώντας ενθουσιασμό στους 27.248 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κππεγχάγης επί της Μπρόντμπι από τον τελικό του κυπέλλου τον Μάιο του 2017. Σημαντική ήταν η συμβολή του Αντρέας Μπιέλαντ στην άμυνα αλλά και του Νταμ Εντόι στην επίθεση.

Το σκορ άνοιξε ο Ρόμπερτ Σκοβ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετουσιώνοντας σε γκολ την ανούσια υπεροχή που είχε η Κοπεγχάγη μέχρι το 35ο λεπτό. 

Στην αρχή του δεύτερου μέρους η Κοπεγχάγη είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά αντ’ αυτού ήρθε η ισοφάριση από τον Έρτσεγκ στο 51ο λεπτό.

Η λύτρωση για την Κοπεγχάγη ήρθε στο 71ο λεπτό όταν ο Φίσερ βρήκε ωραία τον Τόμσεν ο οποίος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους και το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξέδρα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Φίσερ στο 81′ ύστερα από σίστ του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Νταμ Εντόι. Στον πάγκο για την Κοπεγχάγη έμεινε ο Παπαγιαννόπουλος.

Έτσι, η Κοπεγχάγη προσπέρασε τη Μπρόντμπι στη βαθμολογία καο βρέθηκε στην κορυφή με 12 βαθμούς μετά από πέντε ματς μαζί με την Άαλγκμποργκ. Στους 10 έμεινε η Μπρόντμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.