Στη Μίντιλαντ ο Φαν Ντερ Φάαρτ

Στη Δανία μετακομίζει ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, καθώς αποχώρησε από την Μπέτις και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίντιλαντ, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο σκανδιναβικός σύλλογος.

Στη Δανία μετακομίζει ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, καθώς αποχώρησε από την Μπέτις και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίντιλαντ, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο σκανδιναβικός σύλλογος. Δε δημοσιοποιήθηκαν οικονομικές λεπτομέρειες ή η διάρκεια του συμβολαίου, ωστόσο τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολλανδός πρώην διεθνής μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 33χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον τελικό του Μουντιάλ του 2010 και έφτασε τις 109 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα βρει στη Δανία τη φίλη του, την Εσταβάνα Πόλμαν, η οποία παίζει χάντμπολ στην Έσμπιεργκ. «Δεν ήταν καθόλου εύκολη μεταγραφή, αλλά είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να προσπαθήσω και να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο Φαν Ντερ Φάαρτ στην ιστοσελίδα της Μίντιλαντ και πρόσθεσε: «Θέλω να αρχίσω το συντομότερο δυνατό προπονήσεις και να δείξω ότι παραμένω ένας καλός παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.