Εμμανουηλίδης: “Γι’ αυτό διάλεξα τη Βέιλε”


Οι πρώτες δηλώσεις του Εμμανουηλίδη ως ποδοσφαιριστή της Βέιλε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Η Βέιλε μου έδειξε ένα πλάνο, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και μία ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία. Αυτοί ήταν οι τρεις λόγοι που με έπεισαν ότι θα εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής κι έτσι επέλεξα την ομάδα.

Την ίδια στιγμή είναι μία πολύ όμορφη πόλη που προσωπικά μου αρέσει, ενώ στην ομάδα υπάρχουν παίκτες από διαφορετικές εθνικότητες που δένουν με τα ντόπια ταλέντα. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα τη Βέιλε. Ήταν υπέροχα που μπήκα για προπόνηση σήμερα και γνώρισα τους νέους μου συμπαίκτες και τους προπονητές”.

Από τη μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής των Δανών, Γιόχαν Σάνταλ, ανέφερε:

“Ο Δημήτρης παίζει το είδος του ποδοσφαίρου που θέλει ο προπονητής και η ομάδα μας. Έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Αποκτήσαμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να συνεισφέρει στην ομάδα και είναι σε μία ηλικία που μπορεί να εξελιχθεί.

Οι προοπτικές του, με την κατάλληλη προσπάθεια, μπορούν να τον κάνουν ελκυστικό για ομάδες του εξωτερικού. Συζητήσαμε με τον Δημήτρη και είμαι σίγουρος ότι παίρνουμε έναν παίκτη παθιασμένο να αγωνιστεί και ο οποίος θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας