Πρωταθλήτρια χειμώνα η Φενέρμπαχτσε

Στην κορυφή και με άνεση ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του τούρκικου πρωταθλήματος η Φενέρ, διαλύοντας για τη 17η αγωνιστική την Καϊσερίσπορ με 5-1 στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Στην κορυφή και με άνεση ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του τούρκικου πρωταθλήματος η Φενέρ, διαλύοντας για τη 17η αγωνιστική την Καϊσερίσπορ με 5-1 στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Με το αποτέλεσμα αυτό τα «καναρίνια» έφτασαν τους 41 βαθμούς, με τη Γαλατά να τους ακολουθεί αλλά πολύ πίσω, αν και δεύτερη στη βαθμολογία, με 33 πόντους. Για ένα 45λεπτο μπόρεσε η ομάδα της Καισάρειας ν΄ αντέξει στην Κωνσταντινούπολη, κρατώντας το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος Μπορίνι (52΄ πέναλτι), Σο (61΄), Τοπάλ (63΄), Εμενίκε (70΄) και Ερκίν (76΄) έκαναν φύλλο και φτερό τους φιλοξενούμενους σημειώνοντας σε 24 αγωνιστικά λεπτά πέντε τέρματα. Το μόνο που κατάφερε η Καϊσερί ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπόμπο στο 59΄.

Η Σίβασπορ, με τον Ρεφίκ Τζεμπούρ εκτός αποστολής, επικράτησε με 3-1 στη Σεβάστεια της Καραμπούκσπορ, ενώ νίκες σημείωσαν σε μία αγωνιστική ημέρα σούπερ για γηπεδούχους η Κόνιασπορ (4-1 την Εσκισεχίρσπορ) και Τραμπζονσπόρ (2-1, δύσκολα, την Αντάλιασπορ). Βασικός αγωνίστηκε για την Κόνια ο Φάνης Γκέκας, που αντικαταστάθηκε στο 90΄ από τον Θόρβαλντσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.