Θέλει Σέρνταρ Τάστσι η Φενέρ

Βλέποντας τη Γαλατάσαραϊ να έχει ενισχυθεί τόσο ώστε να αλλάξει επίπεδο η ποιότητά της, η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί από τώρα να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά για να εξασφαλίσει τουλάχιστον το "ναι" παικτών που δεν θα στοιχίσουν πάρα πολύ στο σύλλογο. Ενας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός της Στουτγκάρδης, Σέρνταρ Τάστσι.

Βλέποντας τη Γαλατάσαραϊ να έχει ενισχυθεί τόσο ώστε να αλλάξει επίπεδο η ποιότητά της, η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί από τώρα να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά για να εξασφαλίσει τουλάχιστον το “ναι” παικτών που δεν θα στοιχίσουν πάρα πολύ στο σύλλογο. Ενας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός της Στουτγκάρδης, Σέρνταρ Τάστσι.

Η εφημερίδα “Σαμπάχ” αναφέρει ότι ο τουρκικός σύλλογος έχει έρθει κοντά σε συμφωνία με τον Γερμανό, αλλά με τουρκική καταγωγή εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014. Ο Ταστσί έχει ενημερώσει τη Στουτγκάρδη ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συμφωνία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο, αφού έχει ανδρωθεί στη γερμανική ομάδα, πραγματοποιώντας 207 συμμετοχές και σημειώνοντας 12 τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας