Έβγαζε «φωτιές» στο χιόνι ο Γκέκας

Με ένα καταπληκτικό χατ-τρικ ο Φάνης Γκέκας οδήγησε τη Σαμσουνσπόρ σε σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 3-1 για την 24η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος.

Με ένα καταπληκτικό χατ-τρικ ο Φάνης Γκέκας οδήγησε τη Σαμσουνσπόρ σε σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 3-1 για την 24η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος. Η ομάδα του παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, χάρη στον Έλληνα επιθετικό κατάφερε να ισοφαρίσει στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα γκολ που ανάγκασε όλους τους φίλους της Σαμσούντας να χορέψουν στους ρυθμούς του Ζορμπά.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Γκέκα σε δαιμονιώδη μέρα και με δυο δικά του γκολ, αρχικά στο 71′ και έπειτα στο 75′ να δίνει διαστάσεις θριάμβου σε μια άκρως σημαντική νίκη της Σαμσουνσπόρ που παλεύει για τη σωτηρία. Ο 31χρονος πρώην στράικερ της Λάρισας, της Καλλιθέας, του Παναθηναϊκού, της Μπόχουμ, της Μπάγερν Λεβερκούζεν, της Πόρτσμουθ, της Χέρτα και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχασε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, ενώ να σημειωθεί πως χάρη στα τέρματα αυτά έφτασε τα έξι στην Τουρκία σε πέντε αγώνες.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που με τη δική του απόδοση κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Γκέκας με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ορντούσπορ έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στη Σαμσουνσπόρ, όπως ακριβώς συνέβη και στην αναμέτρηση με τη Φενέρ. Στο 87′ ο Έλληνας επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Ανίλ Ντιλαβέρ και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.