Η Γαλατάσαραϊ έχει μαζέψει τη… Μεικτή Ευρώπης! (vids)

Αν μια ομάδα εκτός των Big - 5 πρωταθλημάτων έχει κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι, αυτή είναι η Γαλατάσαραϊ.

Αν μια ομάδα εκτός των Big – 5 πρωταθλημάτων έχει κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι, αυτή είναι η Γαλατάσαραϊ. Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης δεν έχει… προηγούμενο, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ γεμάτο ποδοσφαιρική “λάμψη” και εμπειρία.

Mετά την περσινή… καταστροφική σεζόν στην οποία η Γαλατάσαραϊ τερμάτισε στη 13η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και απώλεσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήρθε η μεταγραφική… αντεπίθεση.

H Cimbom έκανε μια… γερή εκκαθάριση στο ρόστερ της, έβαλε 12 εκ. ευρώ στα ταμεία της από την πώληση του Μαρκάο στη Σεβίλλη, ξόδεψε 31,5 εκ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της και έκανε κατοίκους Κωνσταντινούπολης διεθνείς ποδοσφαιρικούς αστέρες!

Η πιο “λαμπερή” κίνηση της Γαλατάσαραϊ ήταν ο δανεισμός του Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η απόκτηση του – ελεύθερου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χουάν Μάτα και του – ελεύθερου από τη Νάπολι – Ντρις Μέρτενς προκάλεσε αίσθηση. Και να ήταν μόνο αυτοί!

Ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος Λούκας Τορέιρα αποκτήθηκε από την Άρσεναλ έναντι 6 εκ. ευρώ, ο Λέο Ντουμπουά άφησε τη Λιόν για χάρη των Aslanlar, ο ταλαντούχος Αυστριακός – τουρκικής καταγωγής – Γιουσούφ Ντεμίρ πήγε μέσω… Βιέννης στην Πόλη, ο έμπειρος Χάρις Σεφέροβιτς ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή, ο τροπαιούχος του Europa Conference League, Σέρζιο Ολιβέιρα “θωρακίζει” το κέντρο, όπως και ο δυναμικός Νορβηγός μέσος Φρέντρικ Μίντζου.

Στόχος είναι η… επανάκτηση των σκήπτρων του τουρκικού πρωταθλήματος, αν και η εφετινή εκκίνηση της ήταν απογοητευτική. Και αυτό γιατί η Γαλατάσαραϊ μετράει ήδη βαθμολογικές απώλειες και έχει χάσει… έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.