Κυπελλούχος Τουρκίας ο Γούτας με τη Σίβασπορ!

Μετά από έναν δραματικό τελικό που κρίθηκε στην παράταση η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα επικράτησε με 3-2 της Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου και κατέκτησε το Κύπελλο το οποίο είναι το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήγματος Τουρκίας από τους Σιώπη και Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ, άλλος ένας Έλληνας γράφει ιστορία στη γειτόνα κατακτώντας τίτλο.

Ο Δημήτρης Γούτας στέθφηκε το βράδυ της Πέμπτης κυπελλούχος Τουρκίας με την Σίβασπορ η οποία επικράτησε στην παράταση της Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου με σκορ 3-2.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ο οποίος θα ενσωματωθεί στην Εθνική μας ομάδα τις επόμενες μέρες πέρασε ως αλλαγή στο 117′ της παράτασης και βοήθησε την ομάδα του να αντέξει την πίεση που άσκησε στα τελευταία λεπτά η Καϊσέρισπορ.

Η ομάδα του Κολοβέτσιου προηγήθηκε μάλιστα στο ματς με τον Τσιβελέκ στο 33′ για να ισοφαρίσει ο Απινταγκόγε στο 60΄και να στείλει το ματς στην παράταση.

Εκεί ο Γκραντέλ με ένα φανταστικό γκολ έδωσε προβάδισμα στην Σίβασπορ στο 95ο λεπτό κάνοντας την ανατροπή. Στο 107′ όμως ο Πάρλακ έκανε το 2-2 και έφερε πάλι το ματς στην ισορροπία.

Ωστόσο ο Ρίζα Καλιμπάι είχε την έμπνευση της χρονιάς και στο 111΄έβγαλε από το ματς τον Γιαταμπαρέ για να βάλει τον Κονατέ ο οποίος στο 113′ έκανε το 3-2. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και η Σίβασπορ κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας.

Αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο που κατακτά στην ιστορία της η Σίβασπορ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.